eur:
395.3
usd:
371.06
bux:
65157.06
2024. április 19. péntek Emma
Olasz utódja lehet Bernd Storcknak a válogatott élén

Olasz utódja lehet Bernd Storcknak a válogatott élén

Marco Rossi az idén bajnokságot nyert a Honvéddal, de most Dunaszerdahelyen dolgozik. Érdekli a feladat.

Még ki sem rúgta Bernd Storckot, de már az utódát keresi a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ). Az elnökség kedden értékeli a tréner munkáját, akivel a nemzeti csapat gyatrán szerepelt a világbajnoki selejtezősoro­zatban.

Ha az éves szinten 1,7 millió eurót (530 millió forintot) kereső, a szövetségben a sportigazgatói állást is betöltő német szakember valóban távozik, a Blikk informá­ciói szerint a legnagyobb eséllyel az olasz Marco Rossi követheti őt a szövetségi kapitányi poszton.

Olasz utódja lehet Bernd Storcknak a válogatott élén

A szlovák élvonalbeli DAC-ot irányító Rossi mellett szól, hogy ismeri a magyar foci viszonyait, a Honvéddal bajnokságot nyert.

"Ma értesültem arról, hogy szóba került a nevem, teljesen váratlanul ért, nem számítottam rá. Már az büszkévé tesz, hogy egyáltalán erről beszélnek az emberek. Eddig semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptam az ügyben az MLSZ-től. Érvényes szerződésem van a DAC-cal, de nyitott vagyok a tárgyalásra" - mondta az olasz szakember.

Ha Rossit nem tudja elcsábítani az MLSZ, Storck utóda lehet Szabics Imre is. Az is opció, hogy az osztrák Sturm Graz pályaedzőjét Rossi segítőjének nevezik ki.

A lap szerint esélyes lehet a válogatott kispadjára a német Leipzig másodedzője, Lőw Zsolt és a 2012-ben a Videotont Európa Liga-csoportkörbe vezető portugál Paulo Sousa is. 

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×