eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Kaká meghozta a végső döntést

Kaká meghozta a végső döntést

Kaká nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Orlando City csapatánál.

"Amint azt mindannyian tudjátok, a szerződésem az idény végén lejár. A végső döntésem az, hogy nem újítom meg" - nyilatkozta a klub szerdai sajtótájékoztatóján a 35 éves brazil támadó középpályás.

A Real Madrid és az AC Milan korábbi játékosa 2014 óta erősíti az amerikai csapatot, amelynek színeiben 77 gólt szerzett. Alex Leitao vezérigazgató és Flavio Augusto da Silva többségi tulajdonos köszönetet mondtak a futballista orlandói teljesítményéért, és hozzátették, hogy a klub ajtaja mindig nyitva áll előtte.

Kaká 2002-ben világbajnok volt, és ő az utolsó aktív aranylabdás játékos, aki a Cristiano Ronaldo és Lionel Messi nevével fémjelzett időszak előtt kapta meg az elismerést (2007).

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×