eur:
394.4
usd:
370.36
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Nagy árat fizethet Neymar a Palvin Barbara-randevú miatt

Nagy árat fizethet Neymar a Palvin Barbara-randevú miatt

Kimaradt a Paris Saint-Germain keretéből a nyáron 222 millió euróért megvásárolt Neymar, így biztosan nem lép pályára a hét végi, Montpellier elleni bajnokin. Az okokat egyelőre csak tippelni lehet.

Eddig kiválóan sikerült Neymar bemutatkozása új csapatában, hat mérkőzésen varázsolt a brazil zseni, de a hét végi Montpellier elleni bajnoki előtt nem került be a PSG keretébe sem. Indokolást nem fűzött hozzá Unay Emery vezetőedző, de több oka is lehet.

Elképzelhető, hogy pihentetni akarja a jövő heti, Bayern München elleni Bajnokok Ligája-rangadó előtt. De az is lehet, hogy fegyelmi oka van a mellőzésnek. Neymar az előző bajnoki meccsen összeveszett csapattársával, Edinson Cavanival arról, hogy melyikük végezze el a tizenegyest (végül Cavani nyert, és kihagyta a büntetőt, de azóta Emery edző őt jelölte első számú ítélet-végrehajtónak). 

Nagy árat fizethet Neymar a Palvin Barbara-randevú miatt

De akár azért is kaphatott büntetést Neymar, mert hétfő este Londonban bukkant fel a Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton, valamint a magyar modell, Palvin Barbara társaságában, és a spanyol Marca értesülései szerint Párizsban nem járultak hozzá Neymar angliai kirándulásához.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×