eur:
394.62
usd:
369.81
bux:
65734.68
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Babosék nagy csatában búcsúztak

Babos Tímea - oldalán Andrea Hlaváckovával - a női párosok negyeddöntőjében 7:6 (7-5), 6:4-re kikapott a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon.

Az ötödikként rangsorolt magyar-cseh duó a negyedik helyen kiemelt Sania Mirza, Peng Suaj kettős ellen már szerdán elkezdte a meccsét a legjobb nyolc között, de akkor az eső miatt az első játszmában, 2:2-es állásnál csütörtökre kellett halasztani.

A folytatásban Babosék 5:5 után a találkozó során először brékeltek, de saját szervagémjükkel nem tudták lezárni a szettet. Arra csak a rövidítést követően került sor, viszont a második játszmalabdájukat kihasználó Mirzáék jutottak előnyhöz.

A második játszma közepén, 2:2 után Babosék két szervajátékukat bukták el, majd a végjátékban hiába küzdöttek nagyot - visszavették az egyik bréket és hárítottak hét meccslabdát - a rutinos ellenfél a nyolcadik lehetőségét már kihasználta, így megnyerte az összecsapást, amely egy perc híján két óráig tartott.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×