eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Meglepetés: Nadal kikapott Cincinattiban

A hétfőtől ismét világelső Rafael Nadal kiesett a Cincinnatiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének negyeddöntőjében.

A 15-szörös Grand Slam-bajnok spanyol sztár pénteki második mérkőzésén - a program az esőzések miatt torlódott fel - két szettben kikapott az ausztrál Nick Kyrgiostól.

Befejezte szereplését a harmadikként rangsorolt Dominic Thiem is, az osztrákok büszkeségét a 35 éves spanyol David Ferrer búcsúztatta.

A nőknél elődöntőbe jutott az első két kiemelt, a világelső Karolina Pliskova és Simona Halep is. Ha a román játékos megnyeri a tornát, akkor hétfőn leváltja az élen cseh riválisát.

Eredmények, :

férfiak, 5 millió dollár (1,3 milliárd forint) összdíjazás:

negyeddöntő:

Kyrgios (ausztrál)-Nadal (spanyol, 1.) 6:2, 7:5

Ferrer (spanyol)-Thiem (osztrák, 3.) 6:3, 6:3

Dimitrov (bolgár, 7.)-Szugita (japán) 6:2, 6:1

Isner (amerikai, 14.)-Donaldson (amerikai) 7:6 (7-4), 7:5

Az elődöntő párosítása:

Kyrgios-Ferrer, Dimitrov-Isner

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×