eur:
394.07
usd:
364.94
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Zidane kiakadt a Barcelona elleni meccs után

Zidane Ronaldo kiállítása miatt bosszús, Busquets szerint a Barcelonának igazolnia kell.

Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője csak Cristiano Ronaldo kiállítása miatt bosszús a spanyol Szuperkupa első mérkőzését követően, amelyen együttese 3-1-re nyert a Barcelona vendégeként.

"Nagyszerűen játszottunk. Ami bosszantó számomra, az Cristiano kiállítása" - mondta Zidane, aki szerint a négyszeres aranylabdás portugállal szemben elkövetett szabálytalanság talán valóban nem ért büntetőt,

de a műesésért kiosztott második sárga lapot "kicsit erősnek" tartja.

"Boldogok vagyunk, de a párharc nem ért véget" - utalt a francia szakember a madridi visszavágóra, amelyet szerdán 23 órától rendeznek a Santiago Bernabéu stadionban.

A Barcelona kispadján tétmérkőzésen ezzel a vereséggel mutatkozott be Ernesto Valverde.

"Nem szeretünk veszíteni, különösen a Real Madrid ellen, és különösen egy trófeáért vívott összecsapáson" - nyilatkozta Valverde.

A Barcelona edzője szerint "fájdalmat okozott" nekik a kétgólos hazai vereség,

de "össze kell fogniuk", hogy felkészüljenek a következő mérkőzésre, ami a Szuperkupa második, egyben záró felvonása lesz.

Sergio Busquets, a Barcelona válogatott középpályása Valverdénél konkrétabban vonta le a találkozó tanulságait: "a csapatot meg kell újítani, és kétség sem férhet ahhoz, hogy új játékosokat kell igazolnunk".

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×