eur:
393.74
usd:
364.99
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Őrizetbe vették a spanyol labdarúgó-szövetség elnökét

A spanyol rendőrség kedden reggel őrizetbe vette többek között a labdarúgó szövetség elnökét, Ángel María Villart, aki után korrupciós ügyben nyomoznak.

Az EFE spanyol hírügynökség értesülései szerint Villar fiát, Gorka Villart, valamint a szövetség pénzügyekért felelős alelnökét, Juan Padrónt is őrizetbe vette a rendőrség. Az ügyben további előállítások várhatók.

Az elnököt sikkasztással, hűtlen kezeléssel és korrupcióval gyanúsítják. A Marca spanyol sportnapilap arról számolt be, hogy a gyanú szerint Villar kenőpénzt juttatott területi vezetőknek annak érdekében, hogy elnyerje a támogatásukat, és a szövetség elnöke maradjon.

A 67 éves sportvezető 1988 óta tölti be a spanyol szövetség elnöki tisztét, idén májusban újabb négyéves ciklusra választották meg. Villar a nemzetközi (FIFA) és az európai szövetség (UEFA) egyik alelnöke.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×