eur:
392.68
usd:
367.56
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

7000 eurós büntetést kapott a Ferencváros

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) szurkolói rendbontás miatt hétezer euróra büntette a Ferencvárost.

Az EHF honlapjának keddi beszámolója emlékeztet rá, hogy a női Bajnokok Ligája legutóbbi idényében, a negyeddöntő áprilisi visszavágóján a ferencvárosi drukkerek a 44. és az 56. percben is tárgyakat - például műanyag poharakat, pénzérméket - dobáltak a román CSM Bucuresti kapusa felé a játéktérre, ezért félbe kellett szakítani a mérkőzést.

A testület hangsúlyozta, hogy a házigazda klub mindig teljes mértékben felelős a meccs biztonságáért és a nézők viselkedéséért.

A 7000 eurós (2,1 millió forint) büntetés egy részét (2000 eurót) két év próbaidőre felfüggesztették. A szankció típusának és mértékének meghatározása során a bizottság figyelembe vette, hogy a magyar klub az elmúlt öt évben már kapott hasonló büntetést, az viszont enyhítő körülménynek számított, hogy az FTC vállalta, jogi lépéseket tesz a vétkes szurkolók kizárása érdekében.

A Ferencvárosnak hét nap áll rendelkezésre, hogy fellebbezzen.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×