eur:
395.04
usd:
370.8
bux:
65132.72
2024. április 19. péntek Emma
Titokban Magyarországra jön a Liverpool világklasszisa

Titokban Magyarországra jön a Liverpool világklasszisa

Steven Gerrard, a korábbi 114-szeres angol válogatott labdarúgó, aki napjainkban a Liverpool U18-as csapatának edzője, a jövő héten Telkiben edzőtáborozik tanítványaival.

Gerrard a jövő héten érkezik a csapatával a telki edzőközpontba. Az irányításával az edzések mellett több felkészülési mérkőzést is játszanak majd magyar és külföldi együttesek ellen. A Kisalföld értesülései szerint jövő szombaton például a Rapid Wiennel kétfrontos utánpótlásmeccsen találkozik a Liverpool a lipóti futballcentrumban.

A 37 éves középpályás, aki az év elején hagyott fel az aktív futballal, 1998 és 2015 között 504 mérkőzésen 120 gólt szerzett a Liverpoolban, nyert többek között Bajnokok Ligáját, UEFA-kupát, UEFA Szuperkupát, FA-kupát, angol Liga- és Szuperkupát is. A liverpooli fiatalok irányítását 2017 nyarán vette át.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×