eur:
391.09
usd:
366.14
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Így küzdött egymással a két olimpiai bajnok kajakozó

Olimpiai bajnoki aranyérmekért utazhat majd Rióba augusztusban Szabó Gabriella és Kozák Danuta. A két kajakozó Londonban már sikerrel járt, és az elmúlt években is remekelt, tavaly pedig párosban is együtt szerzett világbajnoki címet. Az InfoRádiónak adott rendhagyó interjúban arról is beszéltek, hogyan motiválják egymást.

"Nem tudok csak sportolóként tekinteni Danára, hiszen 9 éves kora óta ismerem, de amit leginkább lehetne róla mondani, az a rendkívüli megbízhatóság. Hoz egy kiváló szintet tűzön-vízen át" - jellemezte sporttársát Szabó Gabriella. Hozzátette: igazából Danuta szinte egész kicsi kora óta nem változott, talán az elmúlt pár évben határozottabb lett, sokkal jobban a két lábán áll.


"Ebből az lett, hogy valami irgalmatlan nagy számot csináltunk, mert egyikőnk sem engedett. Ez valószínűleg nagyban is szimbolizál mindet, Danuta próbál mindig előttem lenni, én pedig foggal-körömmel ragaszkodok ahhoz, hogy menjek vele" - jellemezte párosukat Szabó Gabriella.

Az 50 perces interjút teljes terjedelmében meghallgathatták vasárnap este hat órától az Aréna című műsorban.  A kötetlen, oldott hangulatú beszélgetésben szó volt a tavalyi sikerekről, a riói előolimpia tapasztalatairól, az úszóedzések nehézségeiről, volt edzőjükhöz, Csipes Ferenchez fűződő viszonyról és arról is, hogy mennyire tekintenek egymásra riválisként, illevte komolyabban vesztek-e már össze az újrakezdés óta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Régiós bajnok a forint

Régiós bajnok a forint

A hétfő délutáni erősödés óta tesztel a forint egy fontos technikai vonalat, amely ha letörik, akár a ma reggel közzétett várt feletti magyar GDP-adat hatására, akkor további tér nyílik meg a forint számára. Délelőtt sokáig nem talált erőre a forint, de aztán elindult az erősödés. A hónapban egyelőre a legnagyobb zárkózást a forint mutatta be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×