eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Európa Játékok - Három döntőben egy "majdnem-bronz" a szombati magyar úszómérleg

Három magyar szerepelt a szombati úszódöntőkben, és közülük a legjobban teljesítő Sós Dániel alig maradt le a dobogóról 400 méter vegyesen a bakui Európa Játékok sportági zárónapján.

A magyar úszó 4:22.23 perc alatt ért célba negyedikként úgy, hogy egyetlen század hiányzott neki a bronzéremhez. Sós két napja 200 méter vegyesen is negyedik lett.

A lányoknál a 100 méter hát döntőjében Matyasovszky Dalma - aki a 200-as távon hatodik volt - ötödikként végzett (1:03.12 p), akárcsak a fiúk 50 méteres gyorsúszó fináléjában Lavotha Oszkár (22.89 mp).

A magyar úszócsapat két érmet szerzett az Európa Játékokon: Juhász Janka ezüstöt nyert 1500 méter gyorson, Bonecz Boglárka pedig bronzot érdemelt ki 200 méter pillangón.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink szombaton

Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink szombaton

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×