eur:
387.04
usd:
355.95
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Hosszú Katinka: bajai halászlé lesz az ünnepi menü

Baján tölti a karácsonyi ünnepeket az Év női sportolója, Hosszú Katinka. A többszörös világbajnok úszó az utolsó pillanatban szerzi be az ajándékokat és a karácsonyi menüben nem tartja a diétát - árulta el a múlt héten az InfoRádióban.

"A karácsony az nekem mindig Baján van és mindig Baján töltöm. Még amikor Los Angelesben tanultam, akkor is mindig hazajöttem, úgyhogy idén is Baján leszünk, és Shane-nel együtt lemegyünk a szüleimhez" - mondta Hosszú Katinka.

Az Év női sportolója elárulta, hogy valószínűleg bajai halászlé lesz a menü és szavai szerint végre nyugodtan tud egy kicsi időt tölteni a családjával.

"Pihenés nem olyan nagyon sok lesz, úgy gondolom, hogy 4-5 napot ott leszünk Baján. Természetesen azért edzeni fogok, és 26-án már indulunk egy versenyre, egy úgymond buliversenyre megyünk, úgyhogy úszni kell, de azt mondom, hogy az nekem pihenés lesz" - fogalmazott a többszörös világbajnok úszó.

Arra a kérdésre, hogy a halászlén túl milyen ételek kaphatnak helyet a menüben, Hosszú Katinka azt mondta: megeszi a bejglit is, és ilyenkor megengedheti, hogy nem tartja a diétát. "Ez azért nehéz is lenne, főleg a mamákkal, mert muszáj megkóstolni minden egyes sütit, amit ők készítenek" - tette hozzá.

Ajándékok vásárlására eddig semmi idő nem jutott, de nem is lesz rá nagyon ideje, úgyhogy lehet, hogy Baján fogja megvásárolni az ajándékokat. De a családnak inkább az a fontos, hogy együtt legyenek karácsonykor - mondta az InfoRádiónak Hosszú Katinka.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×