eur:
387.03
usd:
355.92
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Hosszú Katinkáék így ússzák meg a házastársi vitákat

Az Év női úszójának megválasztott Hosszú Katinka arról is beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában, hogy miként telnek napjai, amelyeket férje és edzője, Shane Tusup társaságában tölt folyamatosan. A Vasas háromszoros világbajnoka csütörtökön este a Sportcsillagok Gálaestjén újabb elismerést kapott: átvehette az Év női sportolójának járó díjat.

Beszéljünk edzőjéről és férjéről, Shane Tusupról, hiszen az edző egy kulcsfontosságú tényezője a sikernek minden esetben. Hogyan működik a hétköznapokban a kapcsolatuk? Mennyire tudják elválasztani, mennyire akarják egyáltalán elválasztani az úszást és az életük többi részét?

Úgy gondolom, nagyon nehéz elválasztani. De nekünk ez így működik, hogy nem választjuk el annyira, viszont azt tudom, amikor edzésen vagyunk, és esetleg úgy szól hozzám, vagy azt mondja, hogy márpedig ez nem jó, akkor én nem sértődöm meg. Tehát lehet, hogy feleségként azért nem esne jól, hogyha valaki, mondjuk így mondja, ezt mondja, vagy számon kér, viszont úszóként tudom, hogy márpedig ezt nem úgy csináltam, hogy ezt tényleg újra kell csinálni. Úgy gondolom, hogy egyre jobban megy ez a kapcsolat. Próbálunk mindent alárendelni a cél érdekében, ami sokszor nem egyszerű. Vannak nehezebb részei a kapcsolatnak, viszont az, hogy együtt járjuk a világot, és mondhatjuk azt, hogy együtt próbáljuk meghódítani a világot, az pedig iszonyatosan jó érzés.

Volt olyan pillanat, akár az elmúlt években, amikor azért mégis haragudott rá? Azért ne zárjuk ki, egy edző-tanítvány kapcsolatban előfordul, hogy a tanítvány utálja az edzőt, még ha csak percekre, vagy nagyon rövid időre is.

Persze, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szoktunk vitatkozni, mert, sőt, mondhatom azt is, hogy van, hogy kiabálunk egymással. Viszont én úgy gondolom, szerencsés is, hogy rá vagyunk arra kényszerítve a gyors megegyezésre. Ha bármilyen probléma van, azt muszáj egyből megbeszélni, máskülönben nem menne a munka. Egy szintén házas barátom mondta egyszer, hogy most annyira nincsenek jól a párjával, az elmúlt öt napban nagyon sokat nem beszéltek...

Csodálkozott, ugye?

Igen, ez számomra nagyon furcsa volt, mert mi ezt nem tehetjük meg. Tehát nekünk, hogyha problémánk van, akkor azt abban a pillanatban meg kell beszélnünk, mert máskülönben az a munka rovására menne.

Az Aréna teljes műsorát meghallgathatja, ha ide kattint.

Hanganyag: Farkas Dávid

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×