eur:
388.49
usd:
360.8
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Szerencsés győzelemmel, de lépett egyet a Liverpool a bajnoki cím felé

Megerősítette vezető helyét a Liverpool az angol labdarúgó-bajnokságban, miután 3-2-re nyert idegenben a Norwich ellen. Három fordulóval a zárás előtt a Liverpoolnak 80, a Chelsea-nek 75, a két mérkőzéssel kevesebbet játszott Manchester Citynek 71 pontja van.

A Vörösök a 12. percben már 2-0-ra vezettek Sterling és Suáraz egy-egy góljával. A kiesés ellen küzdő Norwich a második félidő elején szépített, de Sterling szerencsés gólja visszaállította a kétgólos különbséget. A 81. percben a Norwich Snodgrass révén szépített, nagyon izgalmas volt a hajrá, de a Pool megtartotta az előnyét. A Norwich maradt a 17. helyen, de hátralévő ellenfelei a Manchester United, a Chelsea és az Arsenal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×