eur:
389.3
usd:
363.16
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Görbicz második a kanadai táblázaton

A gólokat és gólpasszokat összegző úgynevezett kanadai táblázaton Görbicz Anita a második helyen áll a szerbiai női kézilabda-világbajnokság szerdai negyeddöntői előtt.

A magyar válogatott irányítója - aki a spanyolok elleni hétfői nyolcaddöntőben csereként jutott szóhoz kisebb térdsérülése miatt - az eddigi hat mérkőzésen 43-szor volt eredményes - ezzel harmadik -, és 16 gólpasszt adott. Így 59 pontja van, amivel a német Susann Müller (50+23, 73 pont) mögött a második.

A lövések blokkolásában szintén jók a magyarok: Szekeres Klára harmadik (10), Bulath Anita negyedik (9), Tomori Zsuzsanna a kilencedik (7).
A kapusok között Kiss Éva 36 százalékos hatékonysággal a 15. helyen található.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×