eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Menesztették a Tottenham Hotspur vezetőedzőjét

Menesztették posztjáról hétfőn Andre Villas-Boast, az angol labdarúgó Premier Leagu-ben szereplő Tottenham Hotspur vezetőedzőjét.

Az észak-londoni klub vezetői azután léptek, hogy a csapat vasárnap 5-0-ra kikapott otthon az FC Liverpooltól - ez volt az utóbbi 16 év legsúlyosabb Spurs-veresége a White Hart Lane-en.

A Tottenham jelenleg hetedik a tabellán, nyolc ponttal lemaradva az ősi rivális, éllovas Arsenaltól.

A 36 éves, portugál Villas-Boas 2012 júliusa óta vezette a fővárosi együttest, s már novemberben nyomás alá került, miután csapata - amelyet a nyári átigazolási szezonban több mint 100 millió euróból erősített meg - 6-0-ra kikapott a Manchester City vendégeként. A klub mostani közleménye szerint a válásra közös megegyezéssel került sor.

Az utódról egyelőre nincs hír.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×