eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Liverpool legyőzte a Man Unitedet

A Liverpool FC hazai környezetben 1-0-ra legyőzte a címvédő Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának vasárnap rangadóján.

A találkozó egyetlen gólját a 24. születésnapját ünneplő Daniel Sturridge szerezte, a Vörösök így sorrendben harmadik Premier League-mérkőzésüket is az angol válogatott támadó találatával nyerték 1-0-ra.

A játékos legutóbb nyolc bajnokiján kilencszer volt eredményes. A Liverpool legutóbb 1994-ben, azaz 19 év kezdte három győzelemmel a bajnokságot, arra pedig a 2005-2006-os idény óta nem volt példa a csapatnál, hogy három egymást követő bajnokin ne kapjon gólt.

Az MU legutóbb tavaly novemberben a Norwich City elleni bajnokin nem lőtt gólt idegenben. David Moyes, a Vörös Ördögök skót trénere - aki a nyáron több mint 26 év után távozott Sir Alex Fergusont váltotta a kispadon - első vereségét szenvedte el új csapatával. Érdekesség, hogy pályafutása során továbbra is nyeretlen az Anfield Roadon, még a városi rivális Everton vezetőedzőjeként hét döntetlen és öt vereség volt a mérlege.

Továbbra is nyeretlen Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion, amely - a magyar válogatott kapitánya nélkül - hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a Ligakupa-győztes Swansea City együttesétől.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×