eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Platininek alapvetően nincs baja a Bale-ért kínált 100 millióval

Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) francia elnöke nem lát különösebb kivetnivalót abban, hogy a Real Madrid kész akár 100 millió eurót is fizetni az angol Tottenham Hotspur walesi játékosáért, Gareth Bale-ért.

"Nekem nem okoz problémát, ha egy klubnak megvan erre a pénze" - fogalmazott az UEFA első embere a párizsi L'Équipe szerdai számában megjelent nyilatkozatában. Majd némiképpen árnyalva véleményét, így folytatta:

"Ha a Real Madrid vásárol három futballistát, egyenként 30 millió euróért, egy szavunk sem lehet. Hogy aztán ér-e Bale egyedül 100 milliót? Ez már azért vitatható."

Platini, aki a FIFA, a sportági világszövetség elnöki posztjára vágyik, korábban többször kiállt a "pénzügyileg tiszta játék" mellett, bírálva az esztelen költekezéseket.

Bale amúgy hosszú ideje húzódó átigazolási ügye megosztja a nemzetközi futballtársadalmat is. Legutóbb az elmúlt hét végén Gerardo Martino, a spanyol bajnok FC Barcelona vezetőedzője a legfőbb vetélytárs csapaterősítési törekvéséről úgy nyilatkozott, hogy a walesi szélső kiváló játékos, de a sajtó által emlegetett 109 millió eurós vételár "a világgal szembeni tiszteletlenség" a jelenlegi gazdasági válság közepette.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×