eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Simán nyert az MTK

Az MTK Budapest 2-0-ra nyert a Diósgyőri VTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati első mérkőzésén.

Az elején kiegyenlített játék folyt, s a nézők örömére támadó szellemben kezdtek a felek. Aztán fokozatosan a hazaiak kerültek mezőnyfölénybe, de hiába akadt több lehetőségük, gól egészen a 41. percig nem született. Ekkor viszont Vass Patrik szép lövést zúdított a kapu jobb alsó sarkába.

A második félidőben agilisabbá vált a Diósgyőr, több helyzetet is kialakított, de az MTK ellentámadásai is veszélyesek voltak. Végül a hazaiaknak sikerült - ismét - a kapuba találniuk, ezzel bebiztosították a győzelmüket.

MTK Budapest-Diósgyőri VTK 2-0 (1-0)
Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Iványi
MTK: Groppioni - Wolfe, Vukmir, Kálnoki Kis, Hidvégi - Vass P. (Pölöskei, 86.), Vadnai, Kanta J., Zsidai, Ladányi (Bese, 80.) - Tischler (Balajti, 56.)
DVTK: Ribánsky - Vági, Hanek, Kádár, Gohér - Gallardo, Takács, Elek (Tisza, 46.), Fernando - Rudolf (Luque, 72.), Seydi (Bacsa, 57.)
Gólszerző: Vass P. (41.), Balajti (86.)

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×