eur:
389.66
usd:
363.21
bux:
68186.42
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Cselgáncs Eb: Cirjenics menetel, Farkas búcsúzott

A 100 kilogrammos Cirjenics Miklós második mérkőzését is megnyerte, Farkas Bálint viszont búcsúzott a budapesti cselgáncs Európa-bajnokság szombati versenynapján.

A honvédos Cirjenics a bolgár Daniel Dicsev után a moldovai Evgeni Coreac ellen sem küzdötte végig a meccsét, ugyanis alig két perc elteltével látványos horogdobással vetett véget a találkozónak. Ha a 23 éves magyar a következő meccsét is hozza a cseh Lukas Krpalek ellen, már negyeddöntős.

Kevesebb szerencsével járt súlycsoporttársa, a TFSE színeiben versenyző Farkas, aki a spanyol David Alarza Palacios után a szintén Európa-bajnok bosnyák Amel Mekiccsel akaszkodott össze. Mindkét dzsúdóst intették, majd a mérkőzés derekán Mekic egy ipponra eldobta a Farkast, kinek számára így véget ért az Eb.

A 44 ország 361 cselgáncsozójának részvételével zajló kontinensviadal egyéni küzdelmeinek zárónapján még Bor Barnáért (+100 kg) és a 78 kilóban címvédő Joó Abigélért szoríthat a hazai közönség.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×