eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Janics Natasa: "A fejemben vannak rossz maradványok"

Csapathajóba szeretne bekerülni Douchev-Janincs Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakozó. A Magyarországra visszatérő versenyző arról is beszélt, nem teljesen elégedett a felkészülésével.

Nem elégedett a felkészülésével Douchev-Janics Natasa. A jelenleg Portugáliában edzőtáborozó kajakozó azt nyilatkozta, hogy jó fizikai állapotban van, csak sok baj hátráltatta. "Remélem, összeszedem magam, mert általában összeszedett vagyok, csak mostanában nem voltam az. A fizikai formám jó, csak a fejemben vannak rossz maradványok."

A 30 éves versenyző jó edzőpartnerrel készül, és bízik abban, elég gyors lesz ahhoz, hogy újra bekerüljön a magyar válogatottba.

"Egyelőre nem várhatok el semmit, mert messze a nyár, de mindenki a legjobbat szeretné magából kihozni" - mondta a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó. Hozzátette: csapatba szeretne bekerülni, de tudja, Magyarországon ez nem könnyű.

Douchev-Janics Natasa arról is beszélt, hogy miért választott Győrt. "Remélem, jól fogom érezni magam Győrben is, az ottani egy családias klub."
Mint mondta, Szegeden sok barátja van, de Győrben is, ahol korábban sokat járt. "Szegedre nem akartam visszamenni, van okom rá, de nem fogok róla beszélni. Vidéki lány vagyok, Budapest nem nekem való" - fejtette ki.

A sportoló azt mondta: kislánya, Milana már sokat beszél. Élvezi az anyaságot, és sokszor előfordul, hogy edzés közben is hiányolja gyermekét - tette hozzá.

(Ez a beszélgetés az egyetlen nyilatkozat, amely Douchev-Janics Natasa hazatéréséig elérhető lesz. A telefoninterjút a sportoló kommunikációs ügyeit intéző Farkas Dávid rögzítette az InfoRádió stúdiójában, kedden délelőtt. A nyilatkozatot más szerkesztőségek is megkapták.)

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Furcsa páncélosok bukkantak fel Moszkvában, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Furcsa páncélosok bukkantak fel Moszkvában, veszélyben Bahmut - Ukrajnai háborús híreink szombaton

Tegnap nagyon veszélyes tendenciának nevezte a Kreml szóvivője, hogy európai politikusok folyamatosan az ukrajnai konfliktusba való közvetlen beavatkozás lehetőségéről nyilatkoznak - ezt megelőzően  a pozsonyi külügyminisztérium közölte, hogy Szlovákia aktívan részt fog venni az ukrajnai béke megteremtéséről Svájcban júniusban rendezendő nemzetközi konferencián, és határozottan a békés megoldás mellett áll ki. A fronton is zajlanak az események: magyarázkodása készült egy dél-afrikai katonatiszt az orosz médiában, amiért az Ukrajnában zsákmányolt NATO-harcjárművek közt felbukkant egy dél-afrikai gyártmányú Mamba páncélos is. Ukrajna keleti részén két kulcsfontosságú város körül továbbra is heves harcok folynak, egyre nagyobb veszélyben Bahmut. Háborús híreink szombaton, percről percre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×