eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Janics: "Máshol nem tudnék versenyezni, jó itthon!"

"Menekültem, kerestem nyugodtabb, jobb életet. Hibáztam, de nem vagyok rossz ember" - közölte Douchev-Janics Natasa szóvivője útján. A Magyarországra visszatérő versenyző kijelentette: "Máshol nem tudnék versenyezni, jó itthon!"

Nagyon boldog vagyok és megkönnyebbültem, hogy ott folytathatom, ahol abbahagytam - nyilatkozta Douchev-Janics Natasa. A versenyzés a legfontosabb számomra, nem szerettem volna abbahagyni - tette hozzá.

Arról is beszélt, hogy ez a néhány hónap elég volt arra, hogy belássa: semmi keresnivalója nincs szerb versenyzőként. "Hozzászoktam a magyarországi szövetségi rendszerhez, rájöttem, hogy nem tudok átállni az ottani szisztémára" - mondta. "Máshol nem tudnék versenyezni, jó itthon!"

Douchev-Janics Natasa arról is beszélt, hogy tudja: sokaknak nem tetszett Magyarországon a távozásra vonatkozó döntése. Mint mondta: elnézést kér, de a bírálók nem tudhatják, milyen szempontok alapján döntött. Egy biztos: "menekültem, kerestem nyugodtabb, jobb életet." "Hibáztam, de nem vagyok rossz ember" - tette hozzá.

A magyar szurkolóknak azt üzente, hogy sok örömöt szereztek neki, és elnézést kér attól, aki esetleg csalódott benne. "Igyekszem majd jóvá tenni, ha lehet" - ígérte.

(Ez a beszélgetés az egyetlen nyilatkozat, amely Douchev-Janics Natasa hazatéréséig elérhető lesz. A telefoninterjút a sportoló kommunikációs ügyeit intéző Farkas Dávid rögzítette az InfoRádió stúdiójában, kedden délelőtt. A nyilatkozatot más szerkesztőségek is megkapták.)

A nyilatkozat második részét hamarosan közöljük.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×