eur:
394.02
usd:
368.09
bux:
65732.34
2024. április 23. kedd Béla

Mivel nem elégedett Mocsai Lajos?

A magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elégedett azzal, hogy csapata a nyolcadik hellyel teljesítette a kitűzött célt a spanyolországi világbajnokságon. Mocsai Lajos szerint azonban rossz a lebonyolítás, mert a nemzeti csapat nehezebb riválisokkal csapott össze, mint az előtte végzett együttesek.

Az örömérzet nagyobb, mint a hiányérzet, hiszen a nyolcadik hellyel a kitűzött célokat elértük, ismét megmutattuk, hogy ott vagyunk a világ élvonalában - közölte az InfoRádióval Mocsai Lajos. A férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya ugyanakkor hozzátette, hogy jelentősen zavarja az új lebonyolítási rendszer, az, hogy az 5-8. helyért nem játszottak. A szakvezető kiemelte: úgy lettünk nyolcadikak, hogy mi águnkról három csapat bekerült a legjobb négy közé, miközben más együttes gyengébb csoportban szerzett több pontot.

Mocsai Lajos fontosnak nevezte, hogy a dán válogatottnak egy nappal több ideje volt regenerálódni a negyeddöntő előtt.

A szövetségi kapitány a teljesítménykényszer miatt csak részben tudta megvalósítani a fiatalítási terveket. A világbajnokságon a két balátlövő, Nagy Kornél és Putics Barna hullámzóan játszott, de kedvező jeleket is adott, az irányító, Lékai Máté tovább bontogatja szárnyait, míg Szöllősi Szabolcs megmutatta, hogy bármikor lehet rá számítani - értékelt Mocsai Lajos.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×