eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Bundabotrány: Õrizetbe vették S. Lászlót

Õrizetbe vette majd kihallgatta a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben S. László volt labdarúgót a Központi Nyomozó Főügyészség. A szervezet tájékoztatása szerint a férfit jelentős kárt okozó csalás kísérletével és vesztegetéssel gyanúsítják, nem tett vallomást.

A Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda tavaly júniusi akciójában 7 embert vett őrizetbe. S. Lászlót akkor nem sikerült kézre keríteni, mert az Egyesült Államokban volt. Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene, egy hónappal később a perui hatóságok fogták el a limai repülőtéren. S. László ezután maga kérte kiadatását Magyarországnak, amihez Peru hozzájárult. A főügyészség gyanúja szerint a férfi központi figurája egy nemzetközi bűnszervezetnek, amely az ügyletbe bevont játékvezetők és játékosok segítségével futball-mérkőzések végeredményét befolyásolta, és ezekre a találkozókra illegális fogadóirodákon keresztül több százezer eurós fogadásokat kötött. Magyarországon az ügynek eddig 17 gyanúsítottja van.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×