eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Döntőben a Videoton

Története negyedik fináléjára készülhet a Videoton a labdarúgó Magyar Kupában, mivel az elődöntő szerdai visszavágóján 4-0-ra nyert a vendég Kaposvár ellen, így kettős győzelemmel jutott tovább.

Egygólos előnye birtokában magabiztos játékkal kezdte az MK-elődöntő visszavágóját a Videoton, még úgy is, hogy eltiltás, sérülés és betegség miatt kissé felforgatott csapat fogadta a Kaposvárt. A Rákóczinak nem hagytak sok lehetőséget a frissebben mozgó fehérváriak, bő negyedóra alatt kétszer is betaláltak és a folytatásban is uralták a játékot.

A Kaposvár rendkívül visszafogott futballját újabb góllal büntette a Videoton a második játékrész elején és végén, így 5-0-ás összesítéssel biztosította be finalista tagságát a Magyar Kupában.

A kupadöntőt május 17-én vívja a Kecskemét és a Videoton.

A székesfehérvári alakulat eddig egyszer, 2006-ban nyerte meg a sorozatot, ezúttal pedig a duplázásra is jó esélye van, ugyanis toronymagasan, tízpontos előnnyel vezet a bajnokságban négy fordulóval a vége előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×