INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Még sem lesz Erdei-Kostecki összecsapás

InfoRádió / MTI
Erdei Zsolt menedzsere, Christof Hawerkamp megerősítette, hogy a magyar ökölvívó nem lép kötelek közé június 4-én a lengyel David Kostecki ellen, ugyanakkor erre a napra keresnek neki ellenfelet.

"Már beszéltem Zsolttal, hogy a lengyelek visszaléptek. Ezzel kapcsolatban tiszta a lelkiismeretünk, hiszen mi soha sem állítottuk, hogy Kosteckival összehoztuk a meccset, és most is ők táncoltak vissza. Június 4-re keresünk ellenfelet, és bízom benne, hogy a jövő héten már megmondhatjuk, ki lesz az" - mondta Hawerkamp.

Először a ringpolska.pl lengyel magazin számolt be arról, hogy információja szerint mégsem lesz összecsapás Erdei és Kostecki között június 4-én Atlantic Cityben. Az ökölvívással foglalkozó portálon szerda délután megjelent rövid hír szerint Andrzej Wasilewski, a lengyel ökölvívó promótere közölte, hogy elvileg minden szervezési részletet tisztáztak a felek, és már majdnem alá is írták a szerződést, de végül nem találtak szponzort Kosteckinek a lengyel piacon.

A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi világbajnok Erdei számára fontos állomás lett volna a lengyel bokszoló elleni összecsapás. A veretlen Erdei Zsolt 32 profi meccséből tizenhetet kiütéssel nyert meg.

A címlapról ajánljuk