eur:
387.41
usd:
357.73
bux:
68263.44
2024. május 23. csütörtök Dezső

Így mutattak be Messinek - videó

Középső ujja felmutatásával "kedveskedett" egy görög drukker Lionel Messinek a Barcelona Panathinaikosz elleni meccsén.

A Barcelona sorozatban kilencedik meccsén szerzett gólt Lionel Messi, az argentin támadó a Panathinaikosz elleni Bajnokok Ligája-találkozón is betalált.

Az aranylabdás játékosnak ez volt a 150. gólja a katalán együttesben, hat év alatt jutott el a jubileumi találatig. Messi a klubrangsor hatodik helyén áll, a listát 235 góllal César Rodríguez vezeti, Kubala László a második.


A Barcelona simán győzött 3-0-ra a Panathinaikosz ellen, Messi mellett Pedro két gólt szerzett, így a katalán együttes biztosan csoportelső.

A meccset megzavarta egy görög szurkoló, aki a 79. percben beszaladt a pályára, és középső ujját felemelve mutatott be Messinek. A biztonságiak gyorsan elkapták és kivezették a huligánt. Az argentin sztárt láthatóan nem zaklatta fel a sértés.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Kormányinfó: elmarasztalja az Európai Bíróság Magyarországot az EP-választások előtt

Kormányinfó: elmarasztalja az Európai Bíróság Magyarországot az EP-választások előtt

A kormány áttekintette a háborús helyzetet, amely szerintük Ukrajna számára kedvezőtlenül alakul, a sorozás pedig a kárpátaljai kisebbségre is kiterjedhet. Az Európai Unió Bíróságnál több magyar eljárás is zajlik, ezek közül a menekültügyi rendszer miatt hozott korábbi ítélet végrehajtása kapcsán újabb elmarasztaló döntésre számítanak, a kabinat arra számít, hogy napi pénzbírság kiszabásáról dönt majd a testület – ismertette Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. A kormány legújabb döntéseit ismertető eseményt élőben közvetítjük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×