eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

"Többet nem hibázhat a Red Bull"

A Red Bullnál és a McLarennél is szükség lehet a csapatsorrend megállapítására, hiszen csak így van esélye az istálló valamelyik versenyzőjének a világbajnoki címre Fernando Alonsóval szemben a Formula-1-ben - mondta az InfoRádiónak Farkas Péter szakíró, az A5.hu autós portál rovatvezetője.

A Red Bull versenyzői eddig szinte mindegyik pályán egyértelműen a leggyorsabbak voltak, de az istálló többet nem hibázhat - vélekedett az InfoRádió által megkérdezett Formula-1-es szakíró. Az eddig a pontversenyt vezető

Mark Webber a második helyre csúszott vissza, miután kiesett a Dél-koreai Nagydíjon, míg Sebastian Vettel a negyedik helyen áll.

A Ferrari spanyol pilótája, Fernando Alonso 11 ponttal vezet Webber előtt, ami Farkas Péter szerint nem számít soknak két futammal a vége előtt.

A5.hu autós portál rovatvezetője azt mondta, hogy a Red Bullnál és a McLarennél is kénytelenek fontolóra venni a csapaton belüli egyenlőség feladását, mivel a világbajnoki címre csak így van esély a Ferrarival szemben. Nem kell előre eldönteni, hogy Hamiltont és Webbert favorizálják, de a versenyek előtt át kell gondolni, hogy milyen forgatókönyv esetén melyik versenyzőt részesítik előnyben - fejtette ki.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×