eur:
389.29
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Egervári újoncot avat a svédek ellen - itt a kezdőcsapat

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette az este 8 órakor kezdődő, Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőn szereplő kezdőcsapatát.

A csapat ismét újoncot avat, hiszen Lázár Pál, a Videoton védője első alkalommal öltheti magára a címeres mezt a felnőttek között.

Az Eb-selejtezőre készülő keret programjában péntek reggel egy rövid séta szerepelt, melynek során Egervári Sándor egyénileg is elbeszélgetett néhány játékossal. A szövetségi kapitány ezt követően kihirdette kezdőcsapatát a találkozóra.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Király Gábor - Lázár Pál, Juhász Roland, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt - Vadócz Krisztián, Elek Ákos - Koman Vladimir, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×