eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Mourinho: Nem vagyok Harry Potter

José Mourinho nem tulajdonított nagy jelentőséget annak, hogy a Real Madrid nem nyerte meg első meccsét a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A tréner úgy véli, sikeres korszaka a királyi klubnál is folytatódik.

"Edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Õ varázsló, a varázslat pedig csak kitaláció, míg a futball a valóságban zajlik. Mindössze két hónapja vagyok a klubnál. Tudják, hány edzést tarthattam, amelyen a teljes keret részt vett? Kevesebb, mint tízet" - mondta José Mourinho a kritikákra válaszolva, miután a Real Madrid 0-0-s döntetlent játszott az első bajnokin, a Mallorca otthonában.

A portugál sztáredző beszélt arról, hogy a klubnál stabilitásra van szükség, ugyanis 2003 óta ő már a tizedik tréner.

"Azt mondhatom, hogy én vagyok az ideális edző a Real számára, mert nem félek semmitől. A klubnak biztosítani tudom a stabilitást" - emelte ki Mourinho.

A tréner panaszkodott az újonnan érkezett németekre, Mesut Özilre és Sami Khedirára. "Nem beszélnek spanyolul, csak annyit tudnak, hogy <> és <>. Ráadásul angolul sem tudnak, úgyhogy nagyon nehéz kommunikálni velük" - fejtette ki.

A szabadszájú mester hozzátette, hogy más szempontból sem könnyű beilleszteni a két válogatott légióst az együttesbe: "A szociális életük nulla. Özil Khedirával él, Khedira pedig Özillel, miközben a Real általában társaságkedvelő játékosokból áll."

A madridiak Özilért mintegy 15 millió eurót fizettek a Werder Bremennek, míg Khedira állítólag 14 millióért érkezett Stuttgartból.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta az előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×