eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Magyarország-Görögország: 6-6

A szerbek elleni bravúros győzelem után a magyar vízilabda-válogatott Görögországgal 6-6-os döntetlent játszott a zágrábi Európa-bajnokság csoportkörében.

A görögök 3-0-ra nyerték az első negyedet, ez pedig alapvetően meghatározta az összecsapást. A magyaroknak kapaszkodniuk kellett, de a harmadik játékrész végére kiegyenlítettek, ám a zárószakasznak ismét görög előnnyel vágtak neki a csapatok.

A negyedik negyedben Biros, majd Varga Dániel is eredményes volt, a görögök azonban kilenc másodperccel a vége előtt emberelőnyből döntetlenre mentették az összecsapást.

Kemény Dénes tanítványai pénteken az oroszokkal találkoznak.

A magyar csapat 7 ponttal vezeti a B csoportot a 6 pontos Szerbia előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Google Trends: nézd meg, mik a legfelkapottabb témák a neten!

Google Trends: nézd meg, mik a legfelkapottabb témák a neten!

Az internetes keresések jól tudják tükrözni, hogy egyes témákkal kapcsolatban mekkora az emberek általános érdeklődése. Egy-egy váratlan esemény, felröppenő hír nagy kiugrásokat eredményezhet a témával kapcsolatos kifejezések kereséseiben. A Google Trends felülete lehetőséget nyújt a világban zajló dolgok felfedezésére, valamint ha kész hipotéziseink vannak egy témával kapcsolatban, valós adatokkal tudjuk őket összevetni. A felület nyár végén megjelenő új frissítésével pedig minden eddiginél hatékonyabban tudjuk ezt megtenni. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan használhatod ki a megújított felület lehetőségeit.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×