INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Jakabos Zsuzsanna szexi fürdőruhákban pózolt - videó

Infostart / InfoRádió
Jakabos Zsuzsanna nem egyedül sportszakmai szempontból kápráztatta el az úszó-Eb nézőit. A sportolóról tavaly nyáron egy különleges fotósorozat készült, amelynek werkfilmje is igen figyelemreméltó.

Jakabos Zsuzsanna olimpiai hatodik helyezett pécsi vegyesúszó egykor komolyan azt fontolgatta, hogy a pekingi olimpia után befejezi - írta korábban a Nemzeti Sport.

Tizennyolc évesen úgy érezte, elég volt, megcsömörlött az élsporttól; nem akar többé se 400, de még csak 50 métert sem úszni. A pekingi élmények azonban visszaterelték a kitaposott útra.

Ráadásul kapott egy Las Vegas-i ösztöndíjat is. Szabadság, szerelem. E kettő együtt elég volt a folytatáshoz. 2009-ben azt nyilatkozta, Londonig biztosan kitart a lendülete. A kiváló, s nem utolsósorban rendkívül csinos sportoló mindezt a Sport&Style magazin tavaly nyári számában mesélte el.

Az interjút egy különleges fotósorozat is kísérte: a negyedévente megjelenő lap egyik állandó munkatársa, Merjás Georgij művészi igényű, egyedi sorozatot készített az úszónőről. Egészen konkrétan víz alatti felvételeket!

Jakabos Zsuzsanna ugyanis egy színig töltött álló akváriumban pózolt a legújabb trendnek megfelelő fürdőruhákban. Bár a víz hideg volt, az úszó remekül érezte magát, ami meg is látszik az alkotásokon. Az igazán kíváncsiak maguk is megbizonyosodhatnak a jó hangulatról, ha megnézik a werkfilmet, amely a fotózás legjobb pillanatait örökítette meg.

A címlapról ajánljuk