eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Jakabos Zsuzsanna szexi fürdőruhákban pózolt - videó

Jakabos Zsuzsanna nem egyedül sportszakmai szempontból kápráztatta el az úszó-Eb nézőit. A sportolóról tavaly nyáron egy különleges fotósorozat készült, amelynek werkfilmje is igen figyelemreméltó.

Jakabos Zsuzsanna olimpiai hatodik helyezett pécsi vegyesúszó egykor komolyan azt fontolgatta, hogy a pekingi olimpia után befejezi - írta korábban a Nemzeti Sport.

Tizennyolc évesen úgy érezte, elég volt, megcsömörlött az élsporttól; nem akar többé se 400, de még csak 50 métert sem úszni. A pekingi élmények azonban visszaterelték a kitaposott útra.

Ráadásul kapott egy Las Vegas-i ösztöndíjat is. Szabadság, szerelem. E kettő együtt elég volt a folytatáshoz. 2009-ben azt nyilatkozta, Londonig biztosan kitart a lendülete. A kiváló, s nem utolsósorban rendkívül csinos sportoló mindezt a Sport&Style magazin tavaly nyári számában mesélte el.

Az interjút egy különleges fotósorozat is kísérte: a negyedévente megjelenő lap egyik állandó munkatársa, Merjás Georgij művészi igényű, egyedi sorozatot készített az úszónőről. Egészen konkrétan víz alatti felvételeket!

Jakabos Zsuzsanna ugyanis egy színig töltött álló akváriumban pózolt a legújabb trendnek megfelelő fürdőruhákban. Bár a víz hideg volt, az úszó remekül érezte magát, ami meg is látszik az alkotásokon. Az igazán kíváncsiak maguk is megbizonyosodhatnak a jó hangulatról, ha megnézik a werkfilmet, amely a fotózás legjobb pillanatait örökítette meg.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×