eur:
401.55
usd:
363.76
bux:
72716.32
2024. október 3. csütörtök Helga

Menekülne Liverpoolból az argentin sztár

Távozni akar a Liverpool labdarúgó-csapatától Javier Mascherano. Az argentin középpályás követheti volt edzőjét az Interhez.

Hétfőn tért vissza a Liverpoolhoz Javier Mascherano a világbajnokság utáni pihenőjéről, ám könnyen lehet, hogy hamarosan ismét elhagyja a csapatot - ezúttal végleg. Az argentin középpályás tárgyalt az együttes új menedzserével, Roy Hodgsonnal, akit arról tájékoztatott, hogy távozni kíván a csapattól.

Egy közeli ismerőse szerint a beszélgetés barátságos hangnemben zajlott, de a játékos egyértelművé tette, hogy el akarja hagyni a Vörösöket. Mascherano már tavaly nyáron is távozni akart, a Barcelona szerződtette volna, ám akkor arról állapodott meg a vezetőkkel, hogy még egy évig marad. Idén nyáron azonban már el akar igazolni.

Mascheranót idén is vinné a Barcelona, de nagyobb az esély arra, hogy az Interhez szerződik. A BL címvédőjénél ismét együtt dolgozhatna korábbi edzőjével, Rafael Benítezzel. Az olasz klub 25 millió fontot fizetne a játékosért, amelyre várhatóan rábólintanak a liverpooli vezetők is.

Hodgson egy másik liverpooli sztárt, Steven Gerrardot meggyőzte arról, hogy maradjon a klubnál, míg Fernando Torres sorsa még nem dőlt el.

Címlapról ajánljuk

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Lefordultak a tőzsdék

Lefordultak a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdéken alapvetően felemás a hangulat, nagy negatív fordulat látható azonban a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európában ezt követően rossz a hangulat, míg Amerikában kisebb esés várható. Gazdasági esemény szempontjából idehaza nem várható fontosabb közlés, külföldön azonban az amerikai elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni, illetve az ipari rendelésállományra vonatkozó adatokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 22:25
×
×
×
×