eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

Csányi új és egységesebb rendben képzeli el a magyar foci irányítását

Csányi Sándor egységesebb működési és vezetési rendben képzeli el a magyar labdarúgás irányítását. Az MLSZ elnökének felkért üzletember azt mondta, akkor sem sértődik meg, ha az amatőr szövetségek képviselői nem fogadják el az alapszabálymódosító-tervezetét.

A Nemzeti Sport információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség június 14-i közgyűlése előtt az amatőr szövetségek képviselői még egyszer egyeztetnek arról, hogyan viszonyuljanak a sorsukat alapvetően befolyásoló azon alapszabály-módosító javaslatokhoz, amelyek elfogadásához köti kandidálását az MLSZ elnökének felkért Csányi Sándor.

Az OTP elnök-vezérigazgatója a sportlapnak azt mondta, tud az egyeztetésről, és természetesnek tartja, hogy azok a szervezetek, amelyek összességében a legtöbb szavazattal rendelkeznek a közgyűlésen, próbálnak közös nevezőre jutni. Csányi Sándor az elmúlt hetekben kétszer is találkozott a megyei elnökökkel és küldöttekkel, megismerték egymást és egymás elképzeléseit. Ismerik a céljaimat, és az MLSZ jövő heti közgyűlése elé terjesztendő alapszabály-tervezet az alapot szolgáltatja ahhoz, hogy elnökként ezeket elérhessem - fejtette ki.

Csányi Sándor kiemelte, ragaszkodik ahhoz az alapszabály-tervezethez, amelyet a küldöttek javaslatként kézhez kaptak, és csak ennek megfelelően tudja elképzelni a magyar labdarúgás hatékony működését, így látja biztosítottnak a kilábalást.

"Új, egyszerűbb és egységesebb működési és vezetési rendben képzelem el a hazai labdarúgás irányítását. Szerintem ez az érdeke minden egyesületnek, sportvezetőnek és játékosnak, ráadásul meggyőződésem, hogy így lesz vonzóbb a futball a befektetők és a támogatók számára is" - nyilatkozta.

Az MLSZ-elnöknek felkért üzletember megérti és elfogadja azt is, ha a csütörtöki egyeztetésen a résztvevők más utat választanak. Ez esetben nem lesz sértődött, magánemberként támogatja a magyar focit, amelynek örök szurkolója marad - tette hozzá Csányi Sándor.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban, miután Izrael kedd hajnalban a határt átlépve "korlátozott hadműveletet" indított a síita milícia infrastruktúrájának felszámolására, hogy ne támadhassa az észak-izraeli településeket - közölte az izraeli hadsereg (IDF).
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×