eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Olimpiai bajnok kapust igazolt a Győr

Olimpiai bajnok kapust igazolt a Győr női kézilabdacsapata. A magyar bajnok három évre szóló szerződést kötött a norvég Katrine Lunde Haraldsennel, aki a nyáron érkezik a dán Viborgtól. Vanyus Attila, a győri klub elnöke az InfoRádiónak azt mondta, a hálóőr nem kap sztárgázsit.

A Győr női kézilabda-csapatához szerződött a norvég Katrine Lunde Haraldsen. Vanyus Attila, a klub elnöke elmondta, az olimpiai bajnok kapussal három éves szerződést kötöttek, de nem kap majd sztárgázsit, nem ő lesz a legjobban kereső játékosa az egyesületnek.

A sportvezető közölte, a kapusnak tetszett a város és a csapat is, és azzal sikerült meggyőzni, hogy vele a világ legjobb együttesévé válhat a Győr. Lunde személyében északi kézilabdázó először szerződik Magyarországra, de a klubelnök szerint ezzel megnyílhatnak a piacok.

Vanyus Attila úgy vélte, az olimpiai bajnok Lunde és Pálinger Katalin nagyszerűen megfér majd egymás mellett, vélhetően 50-50 százalékban fognak védeni. A norvég klasszis szerződtetése előtt a sportvezető a magyar kapussal beszélt, aki szintén azon a véleményen volt, hogy az igazolással jobb csapattá válik a Győr, és ez számára is csak előnyös - fejtette ki.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×