eur:
395.45
usd:
372.1
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Doppingbotrányokra számít a Tour de France-on Bodrogi

Szombaton a monacói egyéni időfutammal megkezdődik a 96. Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny. Az immár francia színekben szereplő Bodrogi László ezúttal korábbi súlyos sérülése miatt nem indul a világ legnehezebbnek tartott viadalán, helyette az osztrák körversenyt szeretné teljesíteni a következő napokban. A világbajnoki ezüstérmes sportoló szerint nem Lance Armstrong a Toud fő esélyese.

A sérülés miatt még túl kimerítő lenne egy háromhetes verseny nehéz hegyi szakaszokkal - ezzel magyarázta az immár francia színekben szereplő Bodrogi László, hogy nélküle kezdődik szombaton 96. Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny.

A világbajnoki ezüstérmes sportoló nem tartja kizártnak, hogy ismét a doppingbotrányokról fog szólni a viadal.

Az orosz Katyusa csapat profi országúti kerékpárosa nem hiszi, hogy a három és fél év után visszatérő, hétszeres győztes Lance Armstrong ismét diadalmaskodni tud. Bodrogi László szerint az amerikai sztár reklám okok folytatta pályafutását, amióta visszatért, nem is a versenyekről, csak Armstrongról van szó.

Bodrogi László Armstrong csapattársát, Alberto Contadort tartja esélyesnek, mellette a tavalyi győztes Carlos Sastre is favoritnak számít.

A világbajnoki ezüstérmes versenyző szerint ha a sérülések elkerülik, és jó formában lesz, akkor jövőre részt vehet a francia körversenyen.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

BL élőben
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

Mind a két spanyol csapat is egygólos előnyről kezdi a visszavágót a BL-negyeddöntőben, hat napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon, a metropolitanóban 2-1-re a Borussia Dortmundot. A mai két párból továbbjutók egymás ellen játszanak majd az elődöntőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Irán még durvább támadással fenyegetőzik, Izrael megtorlást tervez - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Irán még durvább támadással fenyegetőzik, Izrael megtorlást tervez - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Izrael ellencsapásra készül Iránnal szemben, azonban jó esély van rá, hogy ez nem közvetlenül a perzsa állam területét veszi majd célba. Az Egyesült Államok közben nyomást gyakorol a zsidó államra, azzal a céllal, hogy ne legyen további eszkaláció. A Hamász visszadobta az összes izraeli előterjesztést a túsztárgyalások során és még nehezebben teljesíthető követeléseket fogalmazott meg. Irán bejelentette: ha Izrael támad, elsöprő és azonnali megtorlással fognak válaszolni. Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×