INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Mégsem vonul vissza Paolo Maldini?

InfoRádió / MTI
Könnyen elképzelhető, hogy Paolo Maldini, az AC Milan legendás labdarúgója korábbi terveivel ellentétben mégsem vonul vissza az idény végén. A júniusban 40. születésnapját ünneplő klasszis szerint Silvio Berlusconi klubelnök is a folytatásra bíztatja.

Egyáltalán nem kizárt, hogy folytatja fantasztikus pályafutását az olasz AC Milan labdarúgója, Paolo Maldini. A már most is legendás védő júniusban lesz 40 éves és már az idény elején bejelentette: nyáron befejezi aktív pályafutását.

A Milan azonban kedden az angol Arsenallal szemben búcsúzott a Bajnokok Ligájától és a bajnokságban sem áll túl jól - talán ezek a tényezők is közrejátszhatnak abban, hogy Paolo Maldini meggondolhatja magát.

"Imádom a futballt. A környezet olyan körülöttem, ami folytatásra ösztökél" - mondta az olasz Sky televíziónak a klasszis, hozzátéve: "Mostanában ismét abban a szerepkörben játszhatok, mint tíz évvel ezelőtt és ez fantasztikus érzés. Három hónapja sokkal rosszabbul éreztem magam, mint most, ráadásul Berlusconi elnök úr is arra bíztat, hogy folytassam".

A 126-szoros válogatott Maldini ezüstérmet nyert az 1994-es világ- valamint a 2000-es Európa-bajnokságon, és 1985 óta több mint 600 meccsen szerepelt a Serie A-ban. Tízéves kora óta futballozik a piros-feketéknél, akikkel hétszer nyerte meg az olasz pontvadászatot és ötször a Bajnokok Ligáját.

A címlapról ajánljuk