eur:
389.22
usd:
363.72
bux:
68243.88
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Az elnök szerint biztosan nem lesz külföldi a magyar szövetségi kapitány

Biztosan nem külföldi edző kerül a magyar női kézilabda-válogatott szakvezetői posztjáról lemondott Németh András helyére - mondta az InfoRádiónak Kiss István, a magyar szövetség elnöke. A szervezet január 31-én, rendkívüli elnökségi ülésen dönt a szövetségi kapitányi posztról.

Mit gondol Németh András lemondásáról?

Rendkívül a helyzet, és nagyon meglepett Németh András távozása. A szövetség elnöksége két hete tárgyalta a női válogatott világbajnoki szereplését, és akkor kiálltak Németh András mellett, és akkor a szakember is azt mondta, hogy folytatja a munkát, és kitölti a szerződését. Azon vagyunk, hogy minél gyorsabban és minél jobban megoldjuk ezt a helyzetet.

Tárgyaltak már a lehetséges utódokkal?

Január 31-re rendkívüli elnökségi ülést hívtam össze, miután egyeztettem a főtitkárral és a két alelnökkel. Még nem tárgyaltunk senkivel. A következő napok feladata lesz az, hogy megnézzem, mely szakemberek jöhetnek számításba. Ezt követően lehet elkezdeni a tárgyalásokat

Magyar vagy külföldi edző követi Németh Andrást?

Kiváló edzők dolgoznak Magyarországon, így nem is gondoltunk arra, hogy külföldön keressünk szövetségi kapitányt.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×