eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Szávay: "Le lettem szúrva"

Szávay Ágnes párosban is bejutott a második fordulóba az amerikai nyílt teniszbajnokságon.

A 19 éves magyar játékos a cseh Uhlirova oldalán 6:2, 6:4-re nyert a Dekmeijere, Vakulenko lett, ukrán kettős ellen. Szávay Ágnes és cseh partnere így a 32 közé jutott.

A Vasas teniszezője a mérkőzés után blogjában megnyugtatta szurkolóit, hogy nem őt, hanem ukrán ellenfelét kellett ápolni, ezért állt a mérkőzés. "Mi próbáltunk nem odafigyelni rá, nehogy megzavarjon és kizökkentsen minket" - írta.

"Az ütéseket elég jól éreztem, de ez alkalommal egy kicsit le lettem szúrva. Nem mozogtam valami jól, pontosabban egy kicsit sokat ácsorogtam a pályán. Ennek soha nem örülnek az edzők, mert amint mondjak: fontos ugyan az eredmény, de a mutatott játék a jövőm, illetve a játékom fejlődése érdekében sokszor meg fontosabb! Õk elsősorban a játékomat akarjak mindig fejleszteni, és azt mondjak hogy ha az rendben van, akkor jönnek majd az eredmények is. Lehet, hogy egy kicsit a holnapi egyénire tartalékoltam már tudat alatt" - írja Szávay Ágnes, aki magyar idő szerint csütörtök éjszaka a holland Michaela Krajicek ellen lép pályára az egyéni verseny második fordulójában a US Openen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×