eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Alonso verhetetlen az időmérő előtt

A harmadik szabadedzésen is a McLaren kétszeres világbajnoka, a spanyol Fernando Alonso volt a leggyorsabb az Egyesült Államok Forma-1-es Nagydíján.

A címvédőt ezúttal a német Sebastian Vettel (BMW) tudta a legjobban megközelíteni - csaknem két tizedmásodpercre. A harmadik helyen az éllovas angol Lewis Hamilton (McLaren) zárta a kvalifikáció előtti gyakorlást.

A negyedik a finn Heikki Kovalainen (Renault), az ötödik a német Nick Heidfeld (BMW) lett. A Ferrari pilótái közül a finn Kimi Raikkönen a hatodik, a brazil Felipe Massa a hetedik helyen zárta a gyakorlást. A dél-amerikai versenyző a szektoridők alapján valamelyest még Alonsót is megközelíthette volna. A spanyol sztár egyébként a pénteki első edzésen elért legjobb idejét most sem tudta megjavítani.

Az időmérő szombaton, az indianapolisi futam vasárnap este hét órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×