eur:
388.81
usd:
361.79
bux:
67944.21
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

NASCAR-futamot nyert Montoya

Megnyerte első igazi NASCAR versenyét Juan Pablo Montoya. A kolumbiai versenyző a mexikói versenyen egy vitatható manőverrel előzte meg csapattársát, Scott Pruettet.

A korábbi Forma-1-es pilóta a futam első felében magabiztosan vezetett, első kiállása viszont rosszul sikerült, gondok voltak a töltőcsővel, ami miatt újabb kiállást kellett tennie, és visszacsúszott a 21. helyre.

Ezután azonban gyorsított, és az utolsó húsz körben már ismét az élbolyban autózott. Az élen állókat is agresszívan támadta, és többszöri ütközés, illetve kicsúszás után letaszította csapattársát az első helyről, megszerezte a győzelmet élete első NASCAR Bush versenyén.

"Nagyon boldog vagyok" - mondta Juan Pablo Montoya az Autosportnak, hozzátéve: sajnálja, ami csapattársával történt, de a versenypályán egymás ellen is küzdenek.

Juan Pablo Montoya az első nem amerikai versenyző a kanadai Ron Fellows óta, aki győzni tudott a Bush szériában.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×