eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Így búcsúzhatnak Puskástól

Véglegessé vált, hogyan búcsúzhatnak tisztelői és rajongói Puskás Ferenctől, az Aranycsapat múlt pénteken elhunyt kapitányától.

Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, aki a család felkérésére a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság vezetője elmondta: méltóságteljes, civilizált, békés megemlékezést szeretnének rendezni.

A tervek szerint Puskás Ferencet december 7-én, azaz jövő csütörtökön ravatalozzák fel a Szent István Bazilikában, itt délelőtt tíz és este nyolc óra között bárki leróhatja tiszteletét.

December 9-én, szombaton a 38 ezer embert befogadni képes Puskás Ferenc Stadionban délután 16 órától egyórás gyászünnepséget tartanak.

Körülbelül 17 órakor indul a gyászmenet: a Maratoni Kapun keresztül az Istvánmezei út felé haladnak a gyászolók, majd a Dózsa György úton a Hősök terére tartanak, ahol katonai tiszteletadással búcsúztatják a Honvéd és a Real Madrid egykori klasszisát.

Ezt követően az Andrássy út-József Attila utca-Hercegprímás utca vonalon halad tovább a menet egészen a Szent István Bazilikáig, ahol hagyományos római katolikus gyászszertartással vesznek végső búcsút Puskás Ferenctől.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×