Infostart.hu
eur:
383.81
usd:
327.15
bux:
109794.08
2025. december 12. péntek Gabriella

Cseh László ezüstérmes lett 200 háton

Cseh László ezüstérmes lett 200 háton a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Szepesi Nikolett a hetedik helyen végzett 50 háton.

A Kőbánya SC versenyzője eddig egy aranyérmet szerzett 200 vegyesen. A 200 hátat az orosz Vjacsanyin nyerte új Európa-rekorddal.

 

Flaskay Mihály hatodik helyen végzett az 50 méteres mellúszásban. Boulsevicz Beatrix a legjobb idővel, Lipcsei Krisztina pedig a nyolcadik helyen jutott a 200 pillangó döntőjébe.

 

Kovács Ágnes a harmadik idővel jutott az 50 méteres mellúszás döntőjébe. Kovács Krisztina nem jutott tovább, mert csak a 14. lett.
A 4x200 méteres magyar gyorsváltó a nyolcadik lett.

A nőknél 200 gyorson az olimpiai bajnok Jedrzejczak lett az aranyérmes. A férfiaknál 100 pillangón az ukrán Szergyinov győzött.

Címlapról ajánljuk

Ukrajnai béketárgyalás: Donald Trumpnak elege van a „csak a találkozó kedvéért megtartott” találkozókból

Az Egyesült Államok akkor vesz részt szombaton az európai vezetők és Ukrajna által kezdeményezett tárgyalásokon, amennyiben az esélyt hordoz arra, hogy a konfliktus megoldása felé lépjenek – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök csütörtökön.
VIDEÓ
A zsírégetőtől az automatizációig – így épít előnyt a Tamási Hús a hazai húsiparban

A zsírégetőtől az automatizációig – így épít előnyt a Tamási Hús a hazai húsiparban

A magyar húsipar működését tartósan az ingadozó alapanyagárak, a gyártás magas energiaigénye és a munkaerőhiány határozza meg, miközben a piaci és szabályozói környezet is gyorsan változik. Ilyen feltételek között a Tamási Hús Kft. olyan növekedési modellt alakított ki, amely a császárszalonnára épülő specializációra támaszkodik, a stabilitást pedig a modernizáció, az energiahatékonysági beruházások és a tudatos finanszírozási háttér együttesen biztosítja a hazai és nemzetközi piacokon. Hogy a vállalat miként tudott a kihívások ellenére is folyamatosan fejlődni, milyen szerepe van ebben a Gyármentő Programnak, és hogyan működik az a technológiai és finanszírozási modell, amely hosszú távon is fenntarthatóvá teszi a növekedést, arról Ments Gábort, a Tamási Hús Kft. ügyvezetőjét és Boros Zoltánt, az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának nagyvállalati agrár- és élelmiszeripari ügyfelekért felelős igazgatóját kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×