eur:
392.9
usd:
366.98
bux:
66114.18
2024. április 25. csütörtök Márk

Zidane, maradj!

Roberto Carlos azt kérte Zinedine Zidane-tól, hogy ne hagyjon még fel a labdarúgással.

A Real Madrid brazil hátvédklasszisa újságíróknak nyilatkozva kérte karrierje folytatására a francia világsztárt, aki hivatalosan már elköszönt a spanyol királyi gárdától, s bejelentette azt is, hogy a világbajnokság után a francia válogatottban sem kíván többet szerepelni, mert búcsúzik az aktív játéktól.

Roberto Carlos megítélése szerint mindazok, akik Zidane-t a visszavonulásra nógatják, "nem értenek a futballhoz". A volt csapattársat dicsérve a brazil védő azt mondta, "Zizounak" legalább még két jó éve lehetne a Real Madridban.

A brazil és a francia válogatott közötti, ezáltal az ő és Zidane esetleges különpárbaját is hozó szombat esti negyeddöntős összecsapásról szólva Roberto Carlos nem ment bele esélylatolgatásba, csupán annyit mondott, hogy "felejthetetlen és nagyon jó mérkőzés lesz". Majd így fejezte be az interjút: "Remélem, hogy Madridban marad Zidane, aki rengeteget jelent a spanyol labdarúgás egésze számára is".

Címlapról ajánljuk
Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Inkább többre lesz szükség, mint kevesebbre – a heti munkaidő növelését sürgetik Ausztriában

Miközben több más európai ország mellett Ausztriában is vita folyik a munkaidő csökkentéséről, a gazdaság minden területéről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványozta, hogy a csökkentés helyett inkább növeljék a heti munkaidőt 41 órára. A javaslatot felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
A gyengülés után visszaerősödött a forint

A gyengülés után visszaerősödött a forint

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×