eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

Ötvenszeres bajnok lett Kovács Ágnes

Újabb két számban győzött Kovács Ágnes az országos úszóbajnokság harmadik napján a Komjádi uszodában.

Az olimpiai bajnok klasszis 100 mellen, majd a Kőbánya SC 4x100-as gyorsváltójával is aranyérmes lett, ez utóbbival pályafutása 50. magyar bajnoki sikerét aratta.

"Ez volt a pályafutásom ötvenedik magyar bajnoki aranyérme, természetesen rendkívül boldog vagyok. Remélem, vasárnap meglesz az ötvenegyedik is, bár a győzelem egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek. Most - és nem csak a kerek szám miatt mondom ezt - 50 százalék esélyt adok magamnak az újabb sikerre" - mondta Kovács Ágnes, aki az ob záró napján 200 vegyesen indul esélyesként.

A 200 méteres férfi mellúszás elődöntőjében az olimpiai ezüstérmes Gyurta Dániel nemzetközileg is remek, 2:12.38 perces teljesítménnyel rukkolt ki, és a legjobb idővel került be a vasárnapi fináléba.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×