eur:
389.51
usd:
363.14
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Sinead OConnor Grammy-díjas ír énekesnő koncertje a budapesti Akvárium Klubban 2019. december 9-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

"Semmi gyanús körülmény" - mégis vizsgálják Sinéad O'Connor halálát

Brit sajtóértesülések szerint egyelőre nem tudni, hogy miben halt meg Sinéad O'Connor, a rendőrség nem talált semmilyen gyanús körülményt az ír énekesnő halálával kapcsolatban.

Az 56 évesen elhunyt világsztár életjeleket nem mutató testét szerda délelőtt, helyi idő szerint röviddel 11 óra után találták meg London délkeleti részén lévő lakásán. Az énekesnőt a helyszínen halottnak nyilvánították - értesültek a hírportálok rendőrségi forrásból.

A család szerdán este értesítette az ír médiát a hányatott életű énekesnő elhunytáról.

A Sky News tévécsatorna szerint Sinéad O'Connor két hete tudatta rajongóival egy videóban a Twitteren, hogy 23 év távollét után visszatért a brit fővárosba. Azt mondta, boldog, hogy újra otthon van, és egy újabb albumot és világkörüli turnét jelentett be.

Az énekesnő fia, Shane tavaly 17 évesen önkezével véget vetett az életének, a tragédia után Sinéad O'Connor kórházba került. Előtte jelezte a közösségi médiában, hogy őt magát is foglalkoztatja az öngyilkosság gondolata.

A dublini születésű, extravagáns viselkedéséről is ismert énekesnő a popzene történetének egyik hírhedt lázadója volt. 1990-ben vált világszerte ismertté a Nothing Compares 2 U című dallal. Tíz albuma jelent meg.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×