eur:
394.02
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
NEW YORK, NY - MARCH 11:  Christine McVie of Fleetwood Mac performs onstage during Fleetwood Mac In Concert at Madison Square Garden on March 11, 2019 in New York City.  (Photo by Kevin Mazur/Getty Images)
Nyitókép: Kevin Mazur/Getty Images

Elhunyt Christine McVie

Christine McVie, a Fleetwood Mac énekese és dalszövegírója 79 éves volt - közölte a gyászhírről beszámolva a családja szerdán a Facebookon.

"Christine McVie családja nevében nehéz szívvel tájékoztatunk titeket Christine haláláról" - olvasható a közleményben, amely szerint az énekes-dalszövegíró békésen hunyt el kórházban szerdán reggel rövid betegséget követően, családja körében.

"Megkérünk mindekit, hogy tartsa tiszteletben a család magánszféráját ebben a fájdalmas időben, és tartsa meg emlékezetében egy csodálatos ember és tisztelt zenész életét, akit mindenki szeretett. Nyugodj békében Christine McVie" - áll a bejegyzésben.

A Fleetwood Mac története 1967-ben blues-rock együttesként kezdődött, de a milliós lemezeladásokat a hetvenes évek közepétől felvállalt slágeres poprock hozta meg olyan dalokkal, mint a Dreams, a The Chain és a Go Your Own Way. Christine McVie 1970-ben csatlakozott a bandához.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×