eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
SANTA FE, NEW MEXICO - OCTOBER 22: A sign directs people to the road that leads to the Bonanza Creek Ranch where the movie Rust is being filmed on October 22, 2021 in Santa Fe, New Mexico. Director of Photography Halyna Hutchins was killed and director Joel Souza was injured on set while filming the movie Rust at Bonanza Creek Ranch near Santa Fe, New Mexico on October 21, 2021. The films star and producer Alec Baldwin discharged a prop firearm that hit Hutchins and Souza. (Photo by Sam Wasson/Getty Images)
Nyitókép: Sam Wasson/Getty Images

Újabb súlyos baleset Alec Baldwin filmjének forgatásán

A stáb újabb tagja került kórházba a Rust forgatásán.

A Rust egyik világosítóját, Jason Millert vérmérgezéssel szállították kórházba, miután a felvételek során megcsípte a karját egy barna remetepók. Az orvosok jelenleg azért küzdenek, hogy a teljes kar amputációja nélkül segíthessenek a férfin – írja a hirado.hu.

Jason a csípést követő napokban súlyos tüneteket tapasztalt, köztük a karja elhalását és vérmérgezést. Azonnal kórházba szállították, ahol többször megműtötték. Az orvosok mindent megtesznek, hogy megállítsák a fertőzést és próbálják megmenteni a karját az amputációtól – írta Miller családja közleményben.

A GoFundMe oldalon több mint 8400 dollár gyűlt eddig össze, ami bőven meghaladta az adománygyűjtés eredeti 5000 dolláros célját.

A Rust című film forgatásán halálos baleset történt október 22-én csütörtökön. Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lőtt, és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani, akit azóta már kiengedtek. A színész nem tudta, hogy a fegyverben éles lőszer volt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×