INFORÁDIÓ
2022. január 20. csütörtök
Fábián, Sebestyén

alec baldwin

2021.12.13. 21:12

Nem kerülheti el a kihallgatást a Rust rendezőasszisztense

David Halls eddig kihasználva a kiskapukat, nem tett vallomást a lassan két hónapja történt esetet munkahelyi biztonsági és egészségügyi szempontból vizsgáló hatóságoknak, de most idézést kapott, kedden kénytelen beszélni.
2021.12.01. 16:47

Megvan, honnan származhatott a Baldwin-baleset éles tölténye

A fegyvermester édesapja, a szintén ebben a pozícióban ismert Thell Reed szerint az éles lövedékek megegyezhetnek azzal, amelyeket a forgatásra fegyvereket kölcsönző Seth Kenney-nek adott egy korábbi filmhez, de kérése ellenére nem kapott vissza.
2021.11.02. 10:52

Alec Baldwin ismét megszólalt a Rust forgatásán történt tragédia kapcsán

Nem a rendezőasszisztens feladata a fegyver ellenőrzése - David Halls védője szerint ilyesmit nem is lehet számon kérni hasonló poszton dogozó stábtagoktól - annak ellenére, hogy Halls korábban arról beszélt vallomásában, nem ellenőrizte elég alaposan a pisztolyt. Friss nyilatkozatok a tragikus esetről.
2021.10.27. 10:55

Alec Baldwin-baleset: a vádemelés sem kizárt

A producerek egy jogi céget kértek fel arra, hogy a stáb tagjaival interjúkat készítsenek a tragédia kapcsán indított vizsgálatban. Kiderült az is, mi hangzott el a segélyhívón.
2021.10.27. 07:39

„Senki, semmilyen körülmények között nem nyúlhat a fegyverhez” - forgatási szabályok

Idehaza biztosan nem hagyhatja el lövedék a színházi vagy filmes kellékfegyvert, mégis, csak szigorú ellenőrzés és felügyelet mellett használhatják ezeket az eszközöket a színészek – ismertette a Kaliber magazin főszerkesztője. Magyarországon egyébként nem okozott még számottevő balesetet kellékfegyver – tette hozzá a Mafilm Zrt. volt elnök-vezérigazgatója. Vass Gábort és Zákonyi S. Tamás annak apropóján kérdezte az InfoRádió, hogy a napokban az Egyesült Államokban Alec Baldwin egy embert lelőtt, egyet pedig megsebesített egy forgatáson.
2021.10.26. 10:47

Nem is lehetett volna éles töltény a forgatáson: friss részletek Alec Baldwin pisztolyos balesetéről

Két embernek is meg kellett volna bizonyosodnia arról, hogy a fegyver biztonságosan adható át a színésznek, állítja a rendező vallomásában. További stábtagok tanúvallomásai is nyilvánosságra kerültek. A rendezőasszisztenst korábban már elbocsátották egy véletlenül elsült fegyver miatt. Ezen a forgatáson kétszer sült már el váratlanul fegyver.
2021.10.23. 08:33

Drámai bizonyítékok a filmforgatási tragédia okáról

Éles lőszerrel volt megtöltve Alec Baldwin kellékfegyvere, amellyel a halálos lövéseket leadta filmjének új-mexikói forgatásán - derült ki a megyei seriff jelentéséből, amelyet a helyi bíróságnak küldött pénteken. Megszólalt időközben Alec Baldwin is.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018