eur:
392.62
usd:
365.73
bux:
66870.01
2024. április 26. péntek Ervin
Utasok a Zugligeti Libegőn 2018. július 28-án, az első Libegők Éjszakája nevű rendezvényen. Ezen a napon három hazai helyszínen, Budapesten, Eplényben és Sátoraljaújhelyen lehet a szokásos nyitvatartási időn túl is libegőzni. A rendezvény célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai hegyvidékek értékeire és a kirándulóközpontok fejlesztésére.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Egy kis éjszakai libegőzésre vágyik? Van egy jó hírünk

A július 17-re tervezett éjszakai libegőzés a kedvezőtlen időjárás miatt a Zugligeti Libegőnél elmaradt, azonban augusztus végén megtartják.

A BKV tájékoztatása szerint augusztus 28-án, szombaton, 19 óra és hajnali 1 óra között – 0 óra 30-ig – lehet majd a völgyállomásról a hegyállomásra utazni a Zugligeti Libegőn. Mint azt a közlekedési társaság a közleményében jelezte, a július 17-re elővételben megvásárolt jegyek most is érvényesek. Hozzáteszik, aki biztosan szeretne részt venni az eseményen, és még nem rendelkezik jeggyel, váltsa meg elővételben.

Jegyek:

  • A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2500 forintos retúrjeggyel látogatható.
  • Már elővételben is megvásárolhatók augusztus 4-től a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban, amelynek nyitvatartási ideje: minden nap 10-17 (hétfő kivételével, akkor zárva tart).
  • Csak készpénzes fizetés lehetséges!
  • Az elővételben el nem adott jegyek a rendezvény napján már csak a helyszínen, a Zugligeti Libegőnél vásárolhatók meg 17 órától.
  • A jegyek a libegő szállítási kapacitásának mértékéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre

Közlekedés a Zugligeti Libegőhöz:

  • A 291-es autóbusszal a Nyugati pályaudvarról, menetrend szerint.
  • A Széll Kálmán tér és Zugliget között LibE jelzéssel fognak járatok közlekedni, ezek azonban csak a két végállomáson állnak meg, köztes megállókban nem. A járat a Széll Kálmán téren a 4-es, 6-os villamosmegálló mellett található 39-es busz megállójából indul, és 12–15 perces gyakorisággal közlekedik majd.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×